• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар - практикум:«Театр у мовленнєвому розвитку дошкільника»

Семінар - практикум:«Театр у мовленнєвому розвитку дошкільника»

2019-04-17

/Files/images/novini/IMG_0565.JPG

В ДНЗ вчитель-логопед Біда Ю.Л. провела семінар-практикум для вихователів на тему «Театр у мовленнєвому розвитку дошкільника».


В роботі семінару прийняли участь усі педагоги дошкільгого закладу. Досвідом роботи з питання розвитку творчості дітей в театралізованій діяльності ділилися усі вихователі усіх вікових груп.

На семінарі – практикумі були розглянуті питання з розвитку діамонологічної компетенції у театральній діяльності; з розвитку творчих здібностей дошкільників в художньо-театралізованій діяльності (форма проведення – круглий стіл); основні види театрального мистецтва, їх організація і оснащення (форма проведення – методичний вісник, та інші).

Для розвитку театральної діяльності у дошкільному навчальному закладі створені належні умови. В групах в наявності ляльковий театр, тіньовий театр, пальчиковий театр, настільний театр, театр на фланелеграфі, також групи поповнюються новими видами театрів. Семінар-практикум пройшов дуже цікаво. В атмосфері дружелюбності та невимушеності вихователі не тільки познайомилися із нетрадиційними видами театрів, а ще поповнили свої знання про театр, його професії.

Кiлькiсть переглядiв: 126