• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Увага, громадське обговорення щодо Базового компоненту дошкільної освіти!

Увага, громадське обговорення щодо Базового компоненту дошкільної освіти!

2020-11-18

/Files/images/novini/базк.jpg

Міністерство освіти і науки України підготувало та пропонує для громадського обговорення Базовий компонент дошкільної освіти(далі – Базовий компонент).

Базовий компонент є державним стандартом освіти, що містить норми і положення, які визначають державні вимоги до рівня розвиненості, освіченості та вихованості дитини дошкільного віку (6 (7) років). У ньому зазначаються умови, за яких стає досяжним належний рівень освіти дитини старшого дошкільного віку.

Проєкт акта розроблено відповідно до доручення Прем’єр-міністра України від 18.11.19 №40306/2/1-19 до Указу Президента України від 08.11.19 №837 «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави», Плану пріоритетних дій Уряду на 2020 рік та з метою забезпечення єдності та наступності процесу реформування дошкільної та початкової освіти.

Зауваження та пропозиції до проєкту пропонується направлятидо 26 листопада 2020 рокупоштою та електронною поштою за адресами: Міністерство освіти і науки України, директорат дошкільної, позашкільної та інклюзивної освіти, пр. Перемоги, 10, м. Київ, 01135, тел. (044) 481-32-00, e-mail:domon@mon.gov.ua(Нерянова Світлана Іванівна, начальник відділу дошкільної освіти головного управління дошкільної, позашкільної та інклюзивної освіти директорату дошкільної, позашкільної та інклюзивної освіти).

Кiлькiсть переглядiв: 61