День космонавтики

2021-04-12

/Files/images/2021/ЗДО № 27 (7).jpg

12 квітня 1961 року нашу планету здригнула приголомшлива новина: «Людина у космосі!». Мрія людей про польоти у космос здійснилась.

В групах ЗДО № 27 пройшли цікаві тематичні заняття до Дня Космонавтики. Метою яких було формування уявлень про Космос, Сонячну систему тощо. Діти ознайомились з планетами та сузір’ями.

В групі «Перлинка» № 9 було проведено конкурс на тему «Конструюємо ракети», де були представлені різноманітні моделі ракет виготовлені разом з батьками з різних матеріалів: металу, паперу, пластику, фольги, гіпсу, тощо.

Вихованці групи № 9 здійснили віртуальний політ в космічний простір, пройшли справжні космічні випробування, відгадали космічні загадки, скуштували космічну їжу. Пізнали багато нового про Сонце та його «родину», Сонячну систему. Побачили, який вигляд має планета Земля з космосу. Дітлахи залюбки ліпили інопланетних істот, втілювали свої задуми в аплікації.

Особливо сподобалось дітям мандрувати навколо Сонця, засинати на Місяці. Спеціально до цього заходу батьками разом з вихованцями були виготовлені оригінальні костюми космічних мандрівників.

Кiлькiсть переглядiв: 91