/Files/images/_harchuvannya/menu.jpg

ПОГОДЖЕНО Завідувач Харківської міської філії Державної установи «Харківський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» ________________ О.В.КолосоваЗАТВЕРДЖУЮ Завідувач КЗ «ДНЗ № 27» ___________В.М.Решта

ПРИМІРНЕ ДВОТИЖНЕВЕ МЕНЮ КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД (ЯСЛА-САДОК) № 27 КОМБІНОВАНОГО ТИПУ ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ»

(для дітей дошкільних навчальних закладів (груп) загального типу при триразовому харчуванні)

згідно з доповненням №2 к п.1.12, п. 1.13; «Інструкції з організації харчування дітей в дошкільних навчальних закладах», затвердженої наказом Міністерства освіти і науки та Міністерства охорони здоров’я України от 17.04.2006 №298/227 «Про затвердження інструкції з організації харчування дітей в дошкільних навчальних закладах», зареєстроване у Міністерстві юстиції України 05.05.2006 №523/12397

на осінній період

І ТИЖДЕНЬ

Назва страви

Вихід страви

ясла

сад

1

2

3

ПОНЕДІЛОК

Сніданок

Пшенична каша з маслом

60

90

Капуста тушкована з рослин. олією.

60

70

Чай

150

180

Батон з

30

45

маслом

3

5

Обід

Суп гороховий на маслі

180

200

Вареники з картоплею

110

127

Компот із сухофруктів

120

180

Хліб житній

20

40

Вечеря

Молочна манна каша з вершковим маслом

180

200

Чай

150

180

Батон

30

45

ВІВТОРОК

Сніданок

Молочна пшоняна каша з маслом

180

200

Чай

150

180

Батон з

30

45

маслом

3

5

Обід

Борщ український на курячому бульйоні

180

200

Запіканка картопляна з курячим м’ясом

150

170

Компот із сухофруктів

120

180

Хліб житній

20

40

Вечеря

Творожно-манна запіканка з кіп’яченою сметаною

82/5

106/12

Чай

150

180

Батон

30

45

СЕРЕДА

Сніданок

Рибні тюфтелі в томатному соусі

80

120

Картопляне пюре

100

150

Кофейний напій

150

180

Батон з

30

45

маслом

3

5

Обід

Бурячковий борщ на курячому бульйоні

180

200

Запіканка вермішелева з курячим м’ясом

108

128

Компот із сухофруктів

120

180

Хліб житній

20

40

Вечеря

Молочна вівсяна каша з маслом

180

200

Чай

150

180

Батон

30

45

ЧЕТВЕР

Сніданок

Пшоняна каша з маслом

63

95

Котлета рибна

30

65

Чай

150

180

Батон з

30

45

маслом

3

5

Обід

Суп овочевий на курячому бульйоні

180

200

Макарони з маслом

180

200

Котлета м’ясна

75

100

Компот із сухофруктів

120

180

Хліб житній

20

40

Вечеря

Молочна пшенична каша з маслом

120

200

Чай

150

180

Батон

30

45

ПЯТНИЦЯ

Сніданок

Сирники з кип’яченою сметаною

60/10

90/10

Чай

150

180

Обід

Суп польовий з яйцем на маслі

180

200

Овочеве рагу з курячим м’ясом та маслом

150

200

Компот із сухофруктів

120

180

Хліб житній

20

40

Вечеря

Булка по-домашньому

70

80

Чай

150

180

/Files/images/cont.gif

ІІ ТИЖДЕНЬ

ПОНЕДІЛОК

Сніданок

Пшоняна каша з маслом

63

95

Ікра бурякова

80

120

Чай

150

180

Батон з

30

45

маслом

3

5

Обід

Суп рисовий на маслі

180

200

Рагу овочеве з маслом

120

150

Компот із сухофруктів

120

180

Хліб житній

20

40

Вечеря

Каша молочна гречана з маслом

180

200

Чай

150

180

Батон

30

45

ВІВТОРОК

Сніданок

Пшенична каша з маслом

80

100

Чай

150

180

Батон з

30

45

маслом

3

5

Обід

Борщ український на курячому бульйоні

180

200

Плов рисовий з курячим м’ясом на вершковому маслі

150

170

Компот із сухофруктів

120

180

Хліб житній

20

40

Вечеря

Сирники з сметанним соусом

80/10

120/10

Кофейний напій

150

180

СЕРЕДА

Сніданок

Пшенична каша з маслом

80

100

Котлета рибна

105

115

Чай

150

180

Батон з

30

45

маслом

3

5

Обід

Суп гречаний на курячому бульйоні

180

200

Тушкована картопля з курячим м’ясом

120

150

Компот із сухофруктів

120

180

Хліб житній

20

40

Вечеря

Молочна рисова каша з маслом

180

200

Чай

150

180

Батон

30

45

ЧЕТВЕР

Сніданок

Риба відварна

40

65

Картопляне пюре з маслом

100

150

Чай

150

180

Батон з

30

45

маслом

3

5

Обід

Бурячковий борщ на курячому бульйоні

180

200

Пироги з відварним м’ясом

85

100

Компот із сухофруктів

120

180

Хліб житній

20

40

Вечеря

Омлет

60

60

Ікра бурякова

80

120

Кофейний напій на цільному молоці

150

180

Батон

30

45

ПЯТНИЦЯ

Сніданок

Сирники зі сметанним соусом

80/10

120/10

Чай

150

180

Батон

30

45

Обід

Суп вермішелевий на курячому бульйоні

180

200

Капуста тушкована з курячим м’ясом.

150

170

Компот із сухофруктів

120

180

Хліб житній

20

40

Вечеря

Гречана каша з маслом

80

100

Чай

150

180

Батон з

30

45

маслом

3

5

Перспективне меню розробила старша медична сестра КЗ ДНЗ № 27 А.В.Бастригіна

Кiлькiсть переглядiв: 29