/Files/images/_harchuvannya/1295062910_menyu5.jpg

ПОГОДЖЕНО Завідувач Харківської міської філії Державної установи «Харківський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» ________________ О.В.Колосова ЗАТВЕРДЖУЮ Завідувач КЗ «ДНЗ № 27» ___________В.М.Решта

ПРИМІРНЕ ДВОТИЖНЕВЕ МЕНЮ КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД (ЯСЛА-САДОК) № 27 КОМБІНОВАНОГО ТИПУ ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ»

(для дітей дошкільних навчальних закладів (груп) загального типу при триразовому харчуванні)

згідно з доповненням №2 к п.1.12, п. 1.13; «Інструкції з організації харчування дітей в дошкільних навчальних закладах», затвердженої наказом Міністерства освіти і науки та Міністерства охорони здоров’я України от 17.04.2006 №298/227 «Про затвердження інструкції з організації харчування дітей в дошкільних навчальних закладах», зареєстроване у Міністерстві юстиції України 05.05.2006 №523/12397

на весняний період

1 тиждень

Назва страви Вихід страви
ясла сад
1 2 3
ПОНЕДІЛОК
Сніданок
Пшенична каша з маслом вершковим 60 90
Капуста тушкована з рослин. олією. 60 70
Чай 150 180
Хліб пшеничний з 30 45
маслом вершковим 3 5
Обід
Суп гороховий на маслі вершковому 180 200
Вареники з картоплею з маслом вершковим 110 127
Компот із сухофруктів з вітаміном «С» 120 180
Хліб житній 20 40
Вечеря
Молочна манна каша з вершковим маслом 180 200
Чай 150 180
Хліб пшеничний 30 45
ВІВТОРОК
Сніданок
Молочна пшоняна каша з маслом вершковим 180 200
Чай 150 180
Хліб пшеничний з 30 45
маслом вершковим 3 5
Обід
Розсольник на курячому бульйоні 180 200
Запіканка картопляна з курячим м’ясом з маслом вершковим 150 170
Компот із сухофруктів з вітаміном «С» 120 180
Хліб житній 20 40
Вечеря
Сирно-манна запіканка з кип’яченою сметаною 82/5 106/12
Чай 150 180
СЕРЕДА
Сніданок
Рибні тефтелі в томатному соусі 80 120
Картопляне пюре з маслом вершковим 100 150
Кавовий напій 150 180
Хліб пшеничний з 30 45
маслом вершковим 3 5
Обід
Український борщ на курячому бульйоні 180 200
Куряче м’ясо відварене 26 48
Пшоняна каша з вершковим маслом 64 94
Компот із сухофруктів з вітаміном «С» 120 180
Хліб житній 20 40
Вечеря
Молочна вівсяна каша з маслом вершковим 180 200
Чай 150 180
Хліб пшеничний 30 45
ЧЕТВЕР
Сніданок
Пшоняна каша з маслом вершковим 63 95
Котлета рибна 30 65
Чай 150 180
Хліб пшеничний з 30 45
маслом вершковим 3 5
Обід
Суп овочевий на курячому бульйоні 180 200
Макарони відварні з маслом вершковим 180 200
Котлета м’ясна 75 100
Компот із сухофруктів з вітаміном «С» 120 180
Хліб житній 20 40
Вечеря
Молочна пшенична каша з маслом вершковим 120 200
Чай 150 180
Хліб пшеничний 30 45
П’ЯТНИЦЯ
Сніданок
Сирники з кип’яченою сметаною 60/10 90/10
Чай 150 180
Обід
Суп польовий з яйцем на вершковому маслі 180 200
Овочеве рагу з курячим м’ясом та вершковим маслом 150 200
Компот із сухофруктів з вітаміном «С» 120 180
Хліб житній 20 40
Вечеря
Булка по-домашньому 70 80
Чай 150 180
/Files/images/cont.gif
ІІ ТИЖДЕНЬ
ПОНЕДІЛОК
Сніданок
Пшоняна каша з вершковим маслом 63 95
Ікра бурякова з рослинною олією 80 120
Чай 150 180
Хліб пшеничний з 30 45
маслом вершковим 3 5
Обід
Суп рисовий на вершковому маслі 180 200
Рагу овочеве з вершковим маслом 120 150
Компот із сухофруктів з вітаміном «С» 120 180
Хліб житній 20 40
Вечеря
Каша молочна гречана з вершковим маслом 180 200
Чай 150 180
Хліб пшеничний 30 45
ВІВТОРОК
Сніданок
Пшенична каша з маслом вершковим 80 100
Яйце відварне 1 1
Чай 150 180
Хліб пшеничний з 30 45
маслом вершковим 3 5
Обід
Борщ український на курячому бульйоні 180 200
Плов рисовий з курячим м’ясом на вершковому маслі 150 170
Компот із сухофруктів з вітаміном «С» 120 180
Хліб житній 20 40
Вечеря
Сирники з кип’яченою сметаною 80/10 120/10
Кавовий напій 150 180
СЕРЕДА
Сніданок
Пшенична каша з маслом вершковим 80 100
Котлета рибна 105 115
Чай 150 180
Хліб пшеничний з 30 45
маслом вершковим 3 5
Обід
Суп гречаний на курячому бульйоні 180 200
Тушкована картопля з курячим м’ясом з вершковим маслом 120 150
Компот із сухофруктів з вітаміном «С» 120 180
Хліб житній 20 40
Вечеря
Молочна рисова каша з маслом вершковим 180 200
Чай 150 180
Хліб пшеничний 30 45
ЧЕТВЕР
Сніданок
Риба смажена на рослинній олії 40 65
Картопляне пюре з маслом вершковим 100 150
Чай 150 180
Хліб пшеничний з 30 45
маслом вершковим 3 5
Обід
Бурячковий борщ на курячому бульйоні 180 200
Пироги з відварним м’ясом 85 100
Компот із сухофруктів з вітаміном «С» 120 180
Хліб житній 20 40
Вечеря
Омлет натуральний 60 60
Ікра бурякова з рослинною олією 80 120
Кавовий напій на цільному молоці 150 180
Хліб пшеничний 30 45
П’ЯТНИЦЯ
Сніданок
Ліниві вареники з кип’яченою сметаною 80/10 120/10
Чай 150 180
Обід
Суп круп’яний на курячому бульйоні 180 200
Капуста тушкована з курячим м’ясом з вершковим маслом 150 170
Компот із сухофруктів з вітаміном «С» 120 180
Хліб житній 20 40
Вечеря
Гречана каша з маслом вершковим 80 100
Огірок консервований 50 50
Чай 150 180
Хліб пшеничний з 30 45
маслом вершковим 3 5

Перспективне меню розробила старша медична сестра КЗ ДНЗ № 27 А.В.Бастригіна

/Files/images/_harchuvannya/image001.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 971