• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Марафон добра "Добро починається з тебе"

Марафон добра "Добро починається з тебе"

2023-01-25

/Files/images/2023/937f929d420ab20a5c9d96a1ab9e2021_M.jpg

Заклади освіти Шевченківського району доєднуються до марафону добра "Добро починається з тебе", який ініціює Департамент освіти. Протягом лютого всі охочі поділяться, як в цей важкий для країни час можна примножити добро у світі, надихнути, дати віру, надію та підтримку тим, хто цього потребує.

Запрошуємо всіх охочих дошкільнят, школярів, вихованців позашкілля, батьків у фото- та відеороботах повідати, як саме ви та члени вашої родини в цей важкий для країни час примножуєте добро у світі, даруєте свій час, надихаєте, даєте надію, віру та підтримку тим, хто цього потребує. Немає значення: підтримуєте захисників, сортуєте гуманітарну допомогу, приносите продукти бабусі-сусідці, годуєте тварин на вулиці тощо. Важливо, щоб добра в нашому світі ставало все більше.

Формат (відео, фото, фотоколаж) кожен учасник обирає для себе самостійно.

Просимо долучитися до нашої естафети добра в зручному форматі, надіслати матеріали протягом лютого на електронну адресуkharkiv.challenges@ukr.net, розміщувати у своїх спільнотах із позначенням спільноти Департаменту освіти Харківської міської ради та хештегом#Харків_марафон_добра. Примножуймо добро, робімо все для нашого щасливого майбутнього, щоб кожен день був добрим, щоб на нашому шляху зустрічалося якомога більше добрих людей, щоб якомога частіше звучали добрі слова, щоб у наших серцях народжувалися добрі почуття, щоб наші душі жили добрими емоціями, щоб доброта, мир, милосердя та небайдужість мали місце нашому житті та в кожній родині.

Загальні вимоги до робіт:

1) матеріали повинні бути авторськими та відповідати тематиці марафону;

2) відеофайли тривалістю до 3 хвилин із розширенням mp4, фото/колаж

у форматі .jpg або png;

3) з метою захисту авторських прав просимо зазначати в матеріалах

Прізвище, ім’я, заклад освіти, клас/групу, район.

Сподіваємося, що кожен учасник цього марафону за час підготовки або перегляду матеріалів на каналі “Харків надихає” озброїться добрими почуттями, щирими намірами, гуманністю, співчуттям, милосердям і любов'ю та стане справжнім воїном добра, який буде нести мир, любов і світло.

Кiлькiсть переглядiв: 84